Edellinen - Seuraava - IStalous maanantai 2010-03-22 - N:o 1114 - Kaiken keskellä aina läsnä - Maailman luetuin suomalainen IStalous - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen

Uusin - Linkit joka etusivulle - Haku - 10 v! - Ilmoitukset - Viikkosanomat-blogi


Nettisanomat
N:o 1114

Maanantai
2010-03-22
Ilmoita ilmaiseksi sivu!
Paavi: Anteeksi. Lue! - Perjantai-illasta tiistai-aamuun. Kuvia - Muut: Nettles - Wincapita - Maito - Vaalilaki. Lue! - Pitkä pääkirjoitus. Vaalilaki - Brax - HS Lue! - Search ‘beckham’ - wincapita.fi-lehti Lue! - Arkistosta jotakin väkivallasta ja muustakin 1999-2003. Lue! 
SuomiTV:n uutiset: klo 18 (5 minuuttia), klo 19 (1 minuutti) ja klo 20 (15 minuuttia).

Toimittaja Heikki Lukinmaa ja toimittaja Pirkko Mannola. SuomiTV:n uutiset maanantaina 2010-03-22 klo 20. Kuvat Pertti Manninen.

Pääkirjoitus: SuomiTV:n uutiset aloittivat tänään maanantaina 2010-03-22. Minulla oli tilaisuus seurata niistä jokaista, mutta ei aivan kokonaan, minuutinmittainen (klo 19) kokonaan. Siinä toimittaja Jussi Hanhivaara luki seisaaltaan paperista tärkeimpiä otsikoita ja myös sitä mitä tunnin kuluttua tarkemmin käsitellään. Klo 18 uutisista näin vähän lopusta, ettei niistä nyt ole sen enempää kommentoitavaa. Sääkartta oli kyllä asiallisen selkeä: vasemmalla seuraavan päivän aamun sääkartta, muutama sana siitä, sitten esille keskipäivän sääkartta kuvan keskelle. Oikea reuna jäi vajaaksi, jotenkin siitä tuli tunne, että jotain puuttuu. Muuten ratkaisu on ihan hyvä. Ei turhia animaatioita. Vähän niinkuin FST5:ssä. Näissä hienoissa sääviittoiluissa jää välillä ihmettelemään, että mitä sitä oikein huomiseksi luvattiin!

Klo 20 uutiset seurasin sitten säähän saakka, meteorologina oli vuosien takaa tuttu Lea Saukkonen. Arviointi sitten joskus myöhemmin.

Uutiset olivat ihan ammattitaitoisen tuntuiset. Tasapainossa niin kotimaan kuin ulkomaan uutiset, kulttuuria ja urheiluakin (JYPin rusnkosarjavoittoa).
Muutama kuva tässä liitteenä kaikista aiheista JYP:in Risto Dufvan haastattelua lukuunottamatta lopussa. Vaikka kuvien (mobi) joukosta löytyi toimittaja Pirkko Mannola, niin lapsus ei nyt mitenkään paha ollut, pikemminkin sympaattisen huvittava. Tekstikone kyllä lopussa ei näyttänyt Fanny ja Alexander-näytelmän ohjaajan nimeä. Mutta aika usein isommissakin uutistoimituksissa on sillion tällöin häikkää näiden koneiden kanssa.

Mielestäni seuraavassa listassa on kaikki kello 20:n aiheet (maanantai 2010-03-22):
1. Työmarkkinajohtajat Nikolas Elomaa ja Mikko Mäenpää tyrmäävät pääministeri Matti Vanhasen ehdotukset jonkinlaisten lakkokieltokeskustelujen aloittamisesta.
2. Korkean teknologian vienti on romahtanut 40 prosenttia viimevuotisesta. Nokian puhelimien viennin hiipumisella on tähän suurin vaikutus.
3. Presidentti Barack Obaman terveydenhoitouudistus hyväksyttiin senaatissa täpärästi. Obama selostaa.
4. Israelin pääministeri Netanjahu ei peräänny siirtokuntien, 1600 uuden asunnon rakentamisesta Jerusalemiin miehitetylle alueelle. Ulkoministeri Hillary Clinton kauhistelee. Toimittajana on Sari Helin.
5. Toimittaja Jussi Hanhivaara kertoo Islannin tulivuorirepeymän rauhoittumisesta.
6. Islelmä Finlandia-palkintoehdokkaat on nimetty. Pirkko Mannola, toimittaja-tittelin saanut selostaa asiaa oikealle tomittajalle, Heikki Lukinmaalle.
7. Ingmar Bergmanin elokuva Fanny ja Alexander tuodaan ensikertaa teatterinäyttämölle Suomeen, ruotsiksi Helsinkiin ja suomeksi Tampereelle. Samat näyttelijät ja ohjaaja, jos oikein käsitin.
8. Jääkiekon runkosarjan voittaja Jypin valmentajaa Risto Dufvaa haastatellaan ja näytetään komea pytty.
9. Meteorologi Lea Saukkosen sää jää näkemättä tällä kertaa.

Plussaa kelloajoille. Rohkeasti täystunnein, eikä häpälliseti jotain varttia vaille (Nelonen). Jos kanavalla vain resursseja riittää, niin SuomiTV ajaa Nelosen uutisten ohi aika nopeasti uutishetken löydettävyyden takia, ainakin.

IStalous. Pääkirjoitus. Pertti Manninen. Maanantaina 2010-03-22 illalla ja tiistaina 2010-03-23 klo 17:28 (Päivitys).

SuomiTV:n uutiset aloittivat: toinen ja kolmas uutislähetys maanantaina 2010-03-22 klo 19 ja 20. Kuvia.


Klo 20.












SuomiTV:n uutiset aloittivat: toinen ja kolmas uutislähetys maanantaina 2010-03-22 klo 19 ja 20. Kuvia.
Puuttuu: JYPin valmentaja Risto Dufvan ajatukset ja meteorologi Lea Saukkosen sääennustus. Kuvat Pertti Manninen maanantaina 2010-03-22 klo 19 ja 20.
Pääkirjoitus. Lue!




IStalous lauantai 2010-03-20 - N:o 1113 - Kaiken keskellä aina läsnä - Maailman luetuin suomalainen IStalous - Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 - Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen

Arkistosta jotakin väkivallasta ja muustakin 1999-2003. Lue! - Perjantai-illasta tiistai-aamuun. Kuvia - Muut: Nettles - Wincapita - Maito - Vaalilaki. Lue! - Pitkä pääkirjoitus. Vaalilaki - Brax - HS Lue! - Search ‘beckham’ - wincapita.fi-lehti Lue! 
Ilta-Sanomat Lauantai 20.03.2010

Paavi: ANTEEKSI

Paavi Benedictus XVI on pyytänyt anteeksi Irlannin pedofiilipappien uhreilta.
Lue


linkit, katumuoti, trendit, brandit, asut

TYYLITAIVAS

Löydä ilmeesi tai esittele omasi

TULE MUKAAN


Ilta-Sanomat Lauantai 20.03.2010






Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 

http://www.sanomanetti.fi/2001/05/17/hymy.htm





IStalous lauantai 2009-11-14 - Numero 1071
Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin. Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan.        www.flyingfinn.info        www.thailand.fi     www.phuket.fi
Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to      www.midnightsunrestaurant.info      www.patong.fi 
+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (marraskuun 2009 hinta, ei tekstiviestejä).
       www.flyingfinn.info 





Sanomanetti torstaina 20. toukokuuta 2004.

"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.

Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.



"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 




Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen



IStalous. Maanantai 2010-03-22 - N:o 1114 - SuomiTV:n uutiset aloittivat. Kuvia. Pääkirjoitus. Toinen ja kolmas uutislähetys maanantaina 2010-03-22 klo 19 ja 20.
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: sanomanetti @hotmail.com - Sivu 2010-03-23 ja 23 , nettiin 2010-03-23, linkkejä 2010-03-23.
Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - IStalous  

IStalous.fi - 2010/03/22 -  SuomiTV:n uutiset aloittivat. Kuvia. Pääkirjoitus. Pirkko Mannola - Nikolas Elomaa ja Mikko Mäenpää . Matti Vanhanen - Barack Obama - Hillary Clinton - Netanjahu - Ingmar Bergman - Risto Dufva - Jussi Hanhivaara - Sari Helin - Heikki Lukinmaa - Toinen ja kolmas uutislähetys maanantaina 2010-03-22 klo 19 ja 20. - Full text of the pope's letter to the Catholics of Ireland on child sex abuse. Paavi Benedictus XVI on pyytänyt anteeksi Irlannin pedofiilipappien uhreilta. - IStalous maanantai 22.03.2010 - etusivu - kuva - kuvat - pertti manninen - sanomanetti - 12.fi - Lakisanomat - N:o 1114.



Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!

"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Näin se menee:
Maanantaina makkarat tehtiin,
tiistaina tikut vuoltiin,
keskiviikkona keitto keitettiin,
torstaina tupaan kannettiin,
perjantaina perheelle annettiin,
lauantaina liemi latkittiin,
sunnuntaina suu pyyhittiin.

Sivun alkuun!


Nettisanomat-sivuston ja Sanomanetti-sivuston osasivustona sivunumeroineen logot muuttaen nettiin maanantaina 2011-01-10. msr 2011-08-08

2013-03-20: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm